Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH

Welkom op de website van LMB Schouten B.V.


LMB Schouten BV is een landbouwmechanisatiebedrijf met smederij.

Dit middelgrote familiebedrijf was eerst gevestigd midden in de smalle en drukke Dorpsstraat. Maar met de jaren dat het bedrijf begon uit te breiden en de machines steeds groter werden was het bijna onmogelijk om daar nog te ondernemen. Uiteindelijk is de bouw gestart van een nieuw industrieterrein aan de buitenzijde van het dorp. Vanaf 2007 is het bedrijf gevestigd in een nieuwbouwpand aan de Nijverheidsweg te Ilpendam.

Naast het verkopen van tractoren, landbouwwerktuigen, grondverzetmachines en tuin/parkmachines voeren wij ook onderhoud en reparaties uit in onze werkplaats en op locatie.

Wij hebben diverse moderne machines voor het maken, repareren en ontwikkelen van constructies van ijzer en aluminium materialen. Daarnaast voeren wij in opdracht stalinrichtingen uit in nieuwe of als vervanging in bestaande stallen.

In de jaren zijn wij ons ook steeds meer gaan specialiseren in reparatie en ontwikkeling voor vuilnis-/transportvoertuigen. Zodoende hebben wij onder andere een uitgebreide hydrauliek afdeling om deze voertuigen weer spoedig hun weg te kunnen laten vervolgen.