Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH

NieuwsActie 21-10-16


In de aanbieding

Facebook 01-10-14


Sinds kort heeft LMB Schouten BV ook een facebook pagina. www.facebook.com/lmbschouten

Kieper 20-03-14


Foto van nieuwsitem

Met trots kunnen wij het eindresultaat laten zien van de gerenoveerde kieper. De opbouw van de kieper is het zien onder het kopje "geleverd"

SIKU veiligheidsinformatie 21-01-14


Foto van nieuwsitem

Beste Siku-fans, 20 januari 2014 heeft er een terugroepactie in de Telegraaf gestaan voor de SIKUCONTROL32 bestuurbare trekkers.Op de foto vermelden wij de specificaties. Komt jou model trekker en/of de accu overeen dan willen wij je vragen de trekker, accu, oplader en eventuele reserve accu/onderdelen bij ons af te geven. Dit geldt natuurlijk alleen voor de modellen die bij ons zijn gekocht. Komt jou trekker bij een andere leverancier vandaan, dan graag even daar melden. Bij twijfel of jou model trekker/accu ook bij deze specificatie behoord laat het ons dan gerust weten, dan kijken wij het na.

Krone brochures 2013/2014 04-11-13


Foto van nieuwsitem

De nieuwe Krone brochures van 2013/2014 zijn binnen. Interesse? Vraag vrijblijvend de brochure aan.

Premiere Leve boerenliefde 29-05-13


Foto van nieuwsitem

Maandag 13 mei 2013 kwam de nieuwe bioscoopfilm "leve boerenliefde" in première in het Tuschinski te Amsterdam. Ons is gevraagd om een trekker te regelen voor de grote entree van de hoofdrolspelers. Deze kans lieten wij natuurlijk niet voorbij gaan! Met een New Holland T4020 als pronkstuk zijn wij op rit gegaan dwars door het centrum van Amsterdam. Onderweg werd er enthousiast gereageerd want een trekker midden in Amsterdam kom je niet dagelijks tegen. Cas Jansen (de boer in de film) bestuurde de trekker tot aan zijn entree waarna de trekker door ons weer werd overgenomen. Het was voor ons een hele belevenis om zo'n filmpremière van dichtbij mee te maken!

Krone 2013 16-04-13


Foto van nieuwsitem

Oogst goed, alles goed!Onder dit motto ontwikkelt en produceert Krone moderne en innovatieve machines voor de agrarisch ondernemer. Het Krone programma bestaat naast schijvenmaaiers, cirkelschudders, cirkelharken, opraapwagens en ronde balenpersen natuurlijk ook uit de bekende Big machines. Hierbij kunt u denken aan de Big Pack grootpakpersen, Big M maaiers en de Big X hakselaars.Wilt u de nieuwe modellen bezichtigen?Neem contact met ons op! LMB Schouten BV. 020-4361372

Dealer Thaler knikladers 03-12-10


Foto van nieuwsitem

Sinds kort ook dealer van Thaler Knikladers. Het totaal bestaat uit 16 verschillende modellen, waarvan de meeste in 3 uitvoeringen bestaan : in basisversie, in versie met telescoop of in versie met cabine. De Thaler knikladers zijn een welgekomen hulp in de land- en tuinbouw, bij klinkerleggers, gemeentes, allerlei industriële toepassingen, maar ook de paardensport en niet te vergeten : de verhuurmarkt.

Nieuwe Vrachtwagen 22-05-10


Foto van nieuwsitem

Na vele jaren is de oude en vertrouwde rode Daf ingeruild voor een blauwe Mercedes. Met als nieuwe combinatie een oplegger.

Siloking 30-10-09


Foto van nieuwsitem

Sinds kort zijn wij ook dealer geworden van SILOKING VOERMENG-WAGENS. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen, voor een demo en extra's.

Krone dealer 08-02-08


Foto van nieuwsitem

Naast Vicon zijn we nu ook Dealer van het hele assortiment Krone

Nieuws en geleverd pagina toegevoegd 25-05-07


"Nieuws", "Geleverd" en "Te Koop" toegevoegd op onze website.